علشان البطاطس تبقى مقرمشة واحلى من اللي ف المطاعم وكمان تخزنيها تكون جاهزة في اي وقت وكأنها فارم فرتس
اعرفي ازاي تخزنيها
احضري كمية انتي عايزة تخزنيهي
قشريها وقطعيها صوابع واغسليها كويس
احضري طاسة فيها زيت غزير
ضعي كمية من البطاطس في الزيت وهو ساخن ويكون الزيت مغطي البطاطس
اول ما تبتدي تصفر شوية طلعيها وصفيها كويس ولما تبرد افرديها في صينية ودخليها الفريزر اول ماتتجمد
جمعيها في اكياس تخزين حسب الكمية اللي بتحتاجيها
عند الاستخدام تقلى البطاطس في زيت ساخن
ملحوظة * لو عاوزة بطاطس مقرمشة وبدون تخزين
حمريها نص قلي وبعدين طلعيها وحطيها ف الفريزر نص ساعة وبعدين حمريها لحد ماتاخد اللون الذهبي
اعرفي ازاي تخزنيها
احضري كمية انتي عايزة تخزنيهي
قشريها وقطعيها صوابع واغسليها كويس
احضري طاسة فيها زيت غزير
ضعي كمية من البطاطس في الزيت وهو ساخن ويكون الزيت مغطي البطاطس
اول ما تبتدي تصفر شوية طلعيها وصفيها كويس ولما تبرد افرديها في صينية ودخليها الفريزر اول ماتتجمد
جمعيها في اكياس تخزين حسب الكمية اللي بتحتاجيها
عند الاستخدام تقلى البطاطس في زيت ساخن
ملحوظة * لو عاوزة بطاطس مقرمشة وبدون تخزين
حمريها نص قلي وبعدين طلعيها وحطيها ف الفريزر نص ساعة وبعدين حمريها لحد ماتاخد اللون الذهبي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق