طريقة عمل صوص ناتشوز بالجبنة ينفع مع الخبز التاكو او بالخبز المحمر
المقادير
7 شريحة جبنة (شرائح أمريكى)
2 معلقة كبيرة دقيق
2 معلقة كبيرة زبدة
كوب لبن كامل الدسم (حليب)
نصف معلقة صغيرة ملح
الطريقة
فى حلة متوسطة على نار متوسطة نسيح الزبدة وهنقلب معاها الدقيق كويس جدا.
هنضيف اللبن مع الإستمرار فى التقليب لحد ما الخليط يتقل.
هنضيف الجبنة والملح ونستمر فى التقليب لحد ما الجبنة تسيح والخليط يتجانس حوالى 15 دقيقة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق