كتير بنسمع عن اطباق بصوص الفريدو واشهرها طبعا مكرونة الفريدو
الصوص دة طعمه جناان
وعشان كدة احضرت لكم طريقة عمل صوص الفريدو الشهير
المقادير
كوب ونصف كريمة لبّاني
كوب ونصف جبنة موزريلا مبشورة
فص ثوم مهروس
ربع كوب زبدة
ربع كوب بقدونس طازج (مفروم)
الطريقة
نذوب الزبدة فى كسروله علي النار
نسكب الكريمه و تترك علي حراره متوسطه لمده ٤ دقائق.
نضيف الثوم و الجبنه و يقلب الخليط حتي يمتزج.
ترفع من علي النار و و يضاف عليها البقدونس و تقدم الى جانب المكرونة اللذيذة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق