السبت، 1 مارس 2014

طريقة عمل مكرونة بالفراخ والصوص الابيض


المقادير
نص كيلو مكرونة قلم مسلوقة
كوب لبن - علبة قشطة
فلفل رومي مقطع
صدور فراخ مقطعة مكعبات
علبة جبنة كرافت مبشورة
بصلة مقطعة جوانح
مكعب مرقة - فلفل وكمون
الطريقة
ضعي البصل في اناء على النار به القليل من الزيت وقلبيها حتى يصفر لونها
اضيفي قطع الدجاج واتركيها كي تنضج قليلا
اضيفي الفلفل الرومي ومكعب المرقة والقليل من الماء والبهارات والحليب والجبنة المبشورة وقلبيهم جيدا واتركيهم قليلا
ثم ضيفي المكرونة للصوص
ابعدي الاناء عن النار واضيفي القشطة
صبي الخليط في صينية وادخليها الفرن ليتم تحمير الوجه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق