المقادير
- كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة (تهرس البطاطس بالشوكة ولا تستخدم الكبه)
- حزمة بقدونس مفرومة - كيس فيجتار - بيضتان
- كوب بقسماط مطحون - ملح-فلفل
الحشو
لحمة مفروم عصاج (يراعى أن تكون حمراء مافيهاش دهون )-
- جبنه كريمة على جبنة رومى مبشور
للتغطية
أول طبقة : كوب دقيق على كيس سبايسى أو كيس فيجتار
- تانى طبقة :بيضتان مربوبتان على ملعقتين لبن
- تالت طبقة :كوب كورن فليكس مطحون على شويه بقسماط
الطريقة
نحط مكونات العجينة على بعضها ونعجن لحد ماتكون جينة قابلة للتشكيل
ممكن نزود كمان شويه بقسماط
والصورة مبينة إن العجينه يمكن تشكيلها لإنى عامله قرص ورامياه فيها
- ممكن نضيف الملح والفلفل بس بحرص لإن الفيجتار بيكون فيها ملح وبهارات
تشكل العجين قطع لنضع فيها الحشو وتلف رول صغير
تغمس في طبقات التغطية
وتترك في الثلاجة ساعتين
ثم تقلى في زيت غزير ساخن على نار هادئة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق